Επιστροφές – Επώνυμα Παπούτσια, Γόβες, Μπότες, Παντόφλες, Σανδάλια, Τσάντες, Αξεσουάρ - the Ladies, 25ης Μαρτίου, Θεσσαλονίκη

Επιστροφες

Η απόλυτη ικανοποίηση από την αγορά σας και από την ποιότητα των προϊόντων μας, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

Ακόμη, κάθε παρατήρησή σας μας κάνει καλύτερους...

Στην προσπάθεια μας να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας, όσον αφορά στα προϊόντα που επιλέγετε από το theladies.gr, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής - αλλαγής για κάθε προϊόν.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός της προθεσμίας των 5 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής τους.

Τα έξοδα για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την ανταλλαγή του με κάποιο άλλο, τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Τα έξοδα για την επιστροφή και την αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος τα αναλαμβάνει το theladies.gr.

Οι επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων γίνονται δεκτές, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του, άριστη κατάσταση και συνοδεύεται από τη συσκευασία της κατασκευάστριας εταιρίας, όπως, επίσης, και τα συνοδευτικά έγγραφα.

Tο κόστος (επιστροφής - αλλαγής - αντικαταβολής) ειναι 6€ και επιβαρύνει τον πελάτη.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφονται στον πελάτη με δική του χρέωση.

Για επιστροφές - αλλαγές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών στο 2310-308-520 6945-135-555 (Δε-Τε-Σα 09:30-15:00
Τρ-Πε-Πα 09:30-14:30 & 17:30-21:00).